Vrijwilligerswerk in de buurt

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk dichtbij huis? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk in de erfgoedsector. Omdat het erfgoed werkveld zo groot is en er veel met vrijwilligers gewerkt wordt, zijn er ook altijd veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in de buurt. Van museum tot (natuur)monument: er is altijd wel een erfgoedorganisatie in de buurt die jouw hulp kan gebruiken!

Algemene surveillance
Mandenvlechten - live ambachten uitvoeren Oude Ambachten & Speelgoed Museum te Terschuur
Een man met historische kleding aan, blaast met een pijp in een kampvuurtje. Er komt rook van het vuurtje af.

Wat voor erfgoed vacatures zijn er bij jou in de buurt?

Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt, is het vaak fijn om dat in de buurt van huis te doen. Daarom vind je bij erfgoedvrijwilliger.nl een handige kaart met daarop een overzicht van beschikbare vacatures voor vrijwilligerswerk in de erfgoedsector. Zo kun je gemakkelijk de locatie(s) selecteren waar jij vrijwilligerswerk zou willen doen, en zo de vacatures voor vrijwilligerswerk in de buurt bekijken.

Een buitenportret van een man met grijs haar en een baard in historische kleding

Waarom erfgoed?

Heb jij een voorliefde voor geschiedenis en verhalen? En wil jij graag meer kennis opdoen, terwijl je andere enthousiaste mensen ontmoet die deze passie met je delen? En wil jij een bijdrage leveren om ons erfgoed in stand te houden? Dan zijn deze cultureel erfgoed vacatures jou op het lijf geschreven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in musea, historische verenigingen, archieven en andere erfgoedorganisaties. In het overzicht van onze actuele vacatures vind je vacature voor vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Reageer nu op een van de vrijwilligerswerk vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersorganisatie in de erfgoedsector? Reageer dan nu op een van de vacatures! Jouw bijdrage maakt een groot verschil, want veel vrijwilligersorganisaties draaien voor een groot deel op de kracht van hun vrijwilligers. Dankzij jouw hulp blijft ons erfgoed in stand. Samen met jouw toekomstige collega’s kun jij ervoor zorgen dat waardevolle verhalen, objecten en locaties toegankelijk blijven voor de toekomstige generaties. 

Staat er op dit moment geen vacature voor vrijwilligerswerk in de buurt die je aanspreekt? Of zijn er op dit moment geen vacatures voor vrijwilligers bij jou in de buurt? Meld jezelf dan aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor kun je zelf aanvinken voor welke regio je updates wil ontvangen. Zo ontvang je maandelijks nieuwtjes over erfgoedvacatures bij jou in de buurt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates over klussen bij jou in de buurt, maar ook verhalen van andere vrijwilligers.