Afdelingshoofd marketing en communicatie voor Openluchtmuseum de Locht

Jij hebt ervaring met marketing en communicatie en vindt het een uitdaging om samen met je team Openluchtmuseum de Locht verder op de kaart te zetten.

De vacature

Soort inhoud: Communicatie
Soort werk: Organiseren
Staat open voor anderstaligen: Nee

Ons openluchtmuseum wordt volledig gerund door vrijwilligers. Wij zetten ons beste beentje voor om onze bezoekers een fijn dagje uit te bezorgen. Dit willen we graag uitdragen naar onze wijde regio en de aangrenzende regio’s in Duitsland en België.

De functie
Als afdelingshoofd marketing en communicatie ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van een passend en aantrekkelijk marketing en communicatiebeleid zowel on- als offline. Je adviseert de directie en afdelingen over communicatiestrategie, -activiteiten en de inzet van  de benodigde middelen. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s en externe partners om nieuwe arrangementen en productmarktcombinaties te bedenken die aansluiten bij onze missie en visie. Je begeleidt de doorontwikkeling van ons marketing- en communicatieteam en bent onderdeel van het MT. Ook als je maar een gedeelte van deze werkzaamheden zou kunnen verrichten, komen we graag in contact met jou. De tijdsinvestering zal ongeveer 12 uur per week bedragen.

Wie ben jij?
Je bent evenwichtig, flexibel, klantvriendelijk en beschikt over een gezonde dosis lef en creativiteit. Daarnaast ben je realistisch in wat kan en moet. Je signaleert kansen, hebt ervaring met marketing en communicatie en beschikt over kennis van zowel traditionele- als nieuwe media. Je beschikt over natuurlijk leiderschap, bent zelfstandig en weet mensen goed te betrekken bij je plannen. Naast strategisch ben je ook graag tactisch en uitvoerend bezig. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een vlotte pen.

Wat Bieden wij?
Jaarlijks trakteren we onze vrijwilligers op een BBQ en een Kerstpresentje. Je krijgt een gratis museumkaart en hebt recht op een reiskostenvergoeding. Bovendien krijg je 10% korting in onze winkel waar vaak biologische groenten van eigen teelt te koop zijn.

Organisatie

Openluchtmuseum de Locht

Broekhuizerdijk 16D

Broekhuizerdijk 16D, Melderslo, Nederland

View larger map

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vacature beschikbaar?

Erfgoedinstellingen kunnen deze gratis via ons formulier insturen. Het vinden van een vrijwilliger begint met een goede vacaturetekst!