Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kick-off jongerenprogramma Gelderland Herdenkt 75 jaar vrijheid

19 juni - 15:30 - 19:00

Op woensdag 19 juni organiseert Erfgoed Gelderland in de Stadskeuken te Arnhem de kick-off van het jongerenprogramma Gelderland Herdenkt 75 jaar vrijheid. Kom ook en geef vrijheid door!

WOII

De Tweede Wereldoorlog oude geschiedenis? Het thema WOII is nog springlevend. Films, boeken en games prikkelen onze verbeelding. In Gelderland zien we de sporen in ons landschap. Maar de generatie die de Tweede Wereldoorlog zelf heeft meegemaakt, onze opa’s en oma’s, is er straks niet meer.
Daarom is het belangrijker dan ooit dat jij je laat horen om de verhalen levend te houden. We gebruiken het verhaal van de geschiedenis van 75 jaar vrijheid om naar de toekomst te kijken.

Meewerken?

Je kunt meewerken als ondernemer, designer, historicus, docent, onderzoeker, student, kunstenaar, artiest en vlogger. Heb je zelf ideeën of andere unieke skills?

Wil je weten hoe je ambassadeur kunt worden, kom dan naar de inspiratiebijeenkomst op 19 juni en maak ruimte voor vrijheid! Je krijgt een exclusieve kans om ambassadeur te worden van het jongerenprogramma Gelderland Herdenkt.

Bekijk de website voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
15:30 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Erfgoed Gelderland / Jongerenprogramma Gelderland Herdenkt
Telefoon:
026 352 1690
E-mail:
d.denbesten@erfgoedgelderland.nl
Website:
https://mijngelderland.nl/actueel/kick-off-jongeren-programma-gelderland-herdenkt-75-jaar-vrijheid

Locatie

Stadskeuken Arnhem
Beekstraat 40
Arnhem, Gelderland 6511AW Nederland
+ Google Maps
Website:
https://destadskeukenarnhem.nl/