Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cannenburch zoekt kasteelcollega’s

23 februari - 14:00 - 16:00

Gratis

VAASSEN – Werken op een unieke locatie in Gelderland, families een onvergetelijke dag bezorgen en samenwerken met zeer betrokken collega’s.

Kasteel Cannenburch zoekt vrijwillige kasteelcollega’s met een warm welkom. Er zijn verschillende functies mogelijk: het wegwijs maken van bezoekers door het kasteel als suppoost, het schenken van koffie en thee in het café of de verkoop van museumartikelen en entreekaarten in de kasteelwinkel. Ook het werken in de historische moestuin op de dinsdagochtend behoort tot de mogelijkheden. Wij vragen een beschikbaarheid van 4 dagen per maand van 12.00 – 17.00 uur, waarvan 1 dag in het weekend. Daarnaast is het hebben van een e-mailadres een pre.

Iets voor jou?

De koffie staat klaar op zaterdag 23 februari om 14.00 uur. Je maakt kennis met toekomstige collega’s en om 15.00 uur nemen we je mee voor een rondleiding over de begane grond van het kasteel. Meld je nu aan via cannenburch@glk.nl en er staat die middag een goodiebag met informatie en cadeautjes van Geldersch Landschap & Kasteelen voor je klaar.

Deelname: gratis, aanmelden is gewenst. Meer informatie en reserveren: www.glk.nl/cannenburch

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,